Daisypath Anniversary tickers
asalamualaikum..selamat datang ke blog budak pipi tembam..terima kasih sudi singgah sini..^^

Tuesday, 30 October 2012

special G.A by theroseputih....





haa..... pepagi lagi da berblog kan??? 
huhuu actually aku dapat invitation dari tuan tanah blog ni...
ummm..... hadiah dia??? sangat menarik ok...semuanya hand made...:)
*kreatifnya dia! huhuhu...

macam mana nak join??? senang jew macam kacang! *teramatlah senang tu...


korang klik je kat banner tu ok?? ^^

dia buat TIGA KATEGORI...*pemurahnya dia....^^ suka suka suka!!!

1. Pengomen Terbanyak (1 hadiah)--> yang ini aku akan pilih sendiri berdasarkan jumlah komen terkumpul bermula12.00am (21.10.12) sehinggalah 11.59pm (21.11.12) sahaja, komen2 yang sebelum atau selepas maklumat yang dinyatakan ni tak dikira...aku akan catat setiap satu komen yang anda buat di blog therosputih atau jualbelicrocheted tak kisahla entry yang dari zaman pak kaduk sekalipun...setiap salinan komen yang anda submit akan masuk kat email aku, so, aku akan trace dan record satu persatu...

2. Entry Paling Kreatip (1 hadiah) --> yang ini ada aku mention kat kriteria penyertaan (no 4 tu ha) di mana anda kena buat entry dalam bentuk yang paling kreatip yang anda mampu, asalkan mampu menarik minat minat juri yang buat masa ini masih belum ditentukan lagi siapa jurinya, tapi jangan risau...kita akan adilinya dengan bijaksana...

3. Cabutan Bertuah (3 hadiah)--> dah nama pun cabut-cabutan, maka, yang ini sama ada aku akan buat cabutan secara manual atau pakai komputer, tengok kepada penyertaan dulu seramai mana

ni antara hadiahnyaa..... jeng jeng jeng....~


elmo dan cookie monster handmade tuuu!

atau...


atau..

 sarung handphone ni boleh request taw nak warna corak & size ape....:)



DATELINE: 11:59PM 21.11.2012

jangan lepaskan peluang keemasan ni kawan-kawan....^^ jom join segmen ni ramai-ramai ok???

notakaki: bersiap untuk ke kelas pulak...

7 comments:

  1. HI DEAR..TIME KASIH JD FOLLOWER YG KE 999 =)

    DONE FOLLW U BACK..RAJIN2 BW YE..NNT RMI LA KAWAN.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis..:)wow no betuah tu 999! :)

      Delete
  2. do follow both blog first to ensure you are qualified

    www.therosputih.blogspot.com and www.jualbelicrocheted-manik.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. already check, one blog done followed, tinggal lagi satu blog...(www.therosputih.blogspot.com)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. hi farah...em..braces tu klu gov murah je..klu swasta mmg riban2 jgk..ari tu bt masa study, dpt la jgk hrge murah..klu budak sek, free terus!

    byk pengetahuan pasal pemakanan sihat ni..bagus2..tq share...dl sll mkn asid folic..bile da mkn obimin, tak mkn da asid folic..

    ReplyDelete
  6. :) heee... da bljar bab makanan akak...^^ ha tQ taw sal braces tuh...epericiate sgt..:D

    ReplyDelete

hai incik hensem dan cik comel...^^
kalau rasa comel dan hensem KOMEN sini~ hihihihi~