Daisypath Anniversary tickers
asalamualaikum..selamat datang ke blog budak pipi tembam..terima kasih sudi singgah sini..^^

Sunday, 14 October 2012

segmen: Tambah Follower Laju-laju


assalamualaikum and good night fellas..^^
again.. meng'SIBUK'kan diri dengan join segmen tambah follower..
WHY????

hahaha...mesti lah nak tambah follower seramai mungkin...
*opssss....bukan untuk jadi femes, tapi sekadar menambah kenalan dalam dunia blogger..
*SAYA BUDAK BARU BELAJAR*
bilangan FOLLOWER: 40 org si hensem & si chantek!

macam mana nak join segmen ni??? KLIK jek banner tu ok???

INI SURAT CHENTA DARI TUAN PENGANJUR....
1st prize bagi sesiapa yang banyak memiliki followers akan terima topap sebanyak rm30
dan 2nd prize akan menerima rm15 .. 
bagi peserta yang join blog anda akan di review daripada semasa ke semasa
dan setiap orang wajib follow balik kalau takkk ??!!! kita denda dia hehehehe :p

DATELINE: Lepas SPM*spm bila ek???? hihihi...

anda di tag: syazwan, tee atie eykameow

18 comments:

  1. Datang dari segmen yang sama :)

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  2. salam
    iman dri segmen yg sme


    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan... dari segmen yang sama .. done follow awak.. cantik nyer blog awak.. follow me
    http://sitinoorhidayah-hidayah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama, done follow u :)
    http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..
    hye dr segmen yg same..
    done follow u hit me back k

    http://nyueyien.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal. singgah & follow blog awk dari segmen yg sama.. jom follow balik... tq. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by_17.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen sama...done follow u

    http://hazwanahashim88.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  8. Done follow awak….dari segmen yg sama…follow balik k….
    http://pesanancinta.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  9. done follow awak..dari segmen yg sama...jgn lupa follow balik tau..:)

    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  10. follow!

    http://mung2.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  11. salam..singgah sini dari segmen yang sama..done follow sini juga..(:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    *kalau sudi click churp-churp fiqah di money box*

    ReplyDelete
  12. http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju.html

    follow blog saya juga k..
    terima kasih..

    ReplyDelete
  13. datang dr segmen yang sama.. :)

    http://niswatussolikah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  14. mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  15. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak,

    Jom terjah sambil follow saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    BTW, Jomlah join GA nie pulak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal... balas kunjungan dan follow kamu balik... ^_^

    ReplyDelete
  17. dr segmen yg same! jmput datang ke http://uraniumlover.blogspot.com

    ReplyDelete

hai incik hensem dan cik comel...^^
kalau rasa comel dan hensem KOMEN sini~ hihihihi~